Select Page

Vse, kar počnemo pri svojem delu se razlikuje po tem, kako to počnemo, kakšen je naš namen in kako smo predani svojemu poslanstvu. Na teh področjih se hkrati kažejo razlike v kakovosti in končnih rezultatih.

Vaša telesa so zame izjemno pomembna.

Pri masažah je izjemno pomembno, da je delo opravljeno strokovno in kakovostno, ker je v naših rokah vaše telo in to ni malenkost. Nobeno telo si ni enako in zavedanje tega je prvi ključ, zakaj lahko rečemo, da so storitve, ki jih nudi Armoni kakovostne. Razumem, da so si vaša telesa različna in da se vsak izmed vas sooča z različnimi izzivi v življenju in na svojem telesu. Temu zato prilagodim masažo in se tako trudim karseda najbolj podpreti vsakega izmed vas pri izzivih, s katerimi se soočate.

Enako pomembna je vaša dušica in energija.

Pri masiranju se potrudim povezati z vami in tako lažje vidim, kaj je doprineslo stanju na vašem telesu. Dovolite, da razložim:

Največ težav na mišicah se pojavlja na mečih in ramenskem obroču ter vratu. Tam namreč zadržujemo največ zastale, toksične energije in stresa. Seveda med samo masažo odpravljamo vozle in zatrdline na mišicah, vendar hkrati z energijami prečiščujem in odpravljam zastale energije ter sproščam pretok za sveže energije. Počutje po masaži je tako boljše na telesu, pa tudi na tudi umu, psihi in duši.

Energetska povezava ne pomeni, da cumpram, vam berem misli ali šarim po vaši notranjosti. Potrudim pa se zaznati, kje so zastale energije in kje moram sprostiti napetost le teh. Kada pa želi kdo razrešiti kakšen izziv, ki se nahaja malo globlje, pa se naroči na energetsko masažo in da razrešujemo vozliče v vaši notranjosti.

Vaja dela mojstra. In mojster dela vajo.

Vem, da je ključ do največje kakovosti med drugim tudi konstanto nadgrajevanje znanja na področjih anatomije in fiziologije telesa. Do sedaj je to pomenilo diplomo iz klasične masaže, certifikat za limfno drenažo, prebiranjo strokovne literature in člankov o komunikaciji in psihologiji človeka (med drugim tečaj za mediatorja). Ogromno znanja in globine pa dobim preprosto z življenjskimi izkušnjami in skozi prisotnost v vaših življenjih na moji masažni mizi.  

Nauk, ki mi je do sedaj prišel najbolj prav?

 

Najbolj pomembno na kateremkoli področju v življenju pa je, da izhajate iz srca in vam vaše delo predstavlja vir zadovoljstva. Namreč: če niste zadovoljni vi, kako bodo potem zadovoljni tisti okoli vas?

Vaša Monika iz Armoni.