Select Page

Stres. O njegovih posledicah žrvgolijo že ptički na veji.  Stres oziroma nepravilno ravnjanje v stresnih situacijah povzroča luknje v psihičnem in duhovnem ravnovesju, kar privede do nastanka bolezenskega stanja v telesu, če teh lukenj ne razrešujemo pravi čas.

Stres nam povzroča veliko dejavnikov:

  • Zunanje okolje: služba, odnosi, opravila …
  • Notranje okolje: čustva, razmišljanje, odzivi na okoliščine, odločitve, ki jih sprejemamo, vzorci, blokade, prepričanja, sprejemanje odgovornost in še bi lahko naštevala.

Verjetno te bom šokirala, ko ti bom povedala, da se stres da omiliti in da je stres samo odziv na situacije – je torej odločitev.

Je pa razumljivo, da se ga ne da odpraviti čez noč, za vsako spremembo je potreben čas, delo in vložena energija, da preide iz enega stanja v drugega.

Najprej je potrebno sprejeti trdno odločitev, da stopiš na to pot spremembe, kjer boš srečnejša/srečnejši, in vztrajaš. Vztrajaš tudi, ko padeš in vztrajaš, ko se pobereš.

Začneš pa lahko pri nas, z antistresnim paketom masaž, ki vsebuje:

  • antistresno masažo telesa, ki sprosti telo napetosti, ki jo s stresom nalagamo vanj;
  • energijsko masažo, ki napolni tvoje energijsko telo dobrih, pozitivnih in ljubečih energij;
  • masažo stopal ali obraza, je pa pika na i, saj pripomore k dodatni sprostitvi telesa in duha.

Prav tako pa se lahko med masažo pogovarjaš. Ne skrbi: pri nas velja trdno načelo zaupanja, da kar se pogovarjamo tam,ostane tam.Obrazec.Žeim termin za antistresno masažo