Armoni terapija

Prva masaža, ki zajema celoto človeka: njegovo telo, um in duha.

Storitve

K vsakemu posamezniku pristopimo individualno in skušamo najti najboljšo rešitev zanj, za izboljšanje trenutnega stanja.

Armoni terapija

ARMONI terapija je terapija, ki je skrbno in individualno prilagojena posamezniku. Sestavljena je iz različnih tehnik, ki se med samim tretmajem izmenjujejo. Tehnike se določajo glede na stanje na fizičnem in eteričnem telesu. Zaradi raznolikosti masažnih tehnik, ki jih med tretmajem uporabljam, je tako ARMONI terapija celostna, rezultati pa hitrejši, učinkovitejši in dolgoročnejši. ARMONI terapija tako blagodejno vpliva ne le na fizično, ampak tudi psihično zdravje in počutje.

Glavne tehnike

Tehnike terapevtske masaže

Tehnike terapevtske masaže se uporabljajo na predelih, kjer so vozli in zatrdline. Z različnimi močnimi tehnikami pripomore k temu, da se zatrdline in vozli postopoma mehčajo ali popolnoma odstranijo.

Tehnike antistresne in energijske masaže

Po aktivnem terapevtskem delu pomagajo tehnike antistresne masaže telesu, da se pomiri in odreši stresa. Energijska masaža pa ima tukaj vlogo odpiranja zdravilnih kanalov, ki mi pomagajo prepoznati nastale težave v telesu in jih odstraniti.

Trigger point tehnika

Trigger point terapija (terapija miofascialnih prožilnih točk) pripomore k aktivni odpravi bolečinskih točk ali, bolje znano, vozličev. Z manualnimi tehnikami pritiskam na vozel tako dolgo, dokler bolečina ne izzveni ali največ 40 sekund. Je glavni del ARMONI masaže, saj so vozli eden izmed najpogostejših in največjih težav na mišicah.

Tehnike športne masaže

Športna masaža je namenjena spročanju delov telesa, ki so prenapeti od prekomerne telesne aktivnosti. Telesu pomaga pridobiti na gibljivosti in prožnosti, prezategnjenim mišicam pa pomaga do zdrave kontrakcije. Prav tako se zaradi raztega razbremeni napestosti v sklepih, ki nastanejo zaradi nepravilnih gibov in drže.

Tehnike masaže globokih tkiv

Tehnike masaže globokih tkiv pripomorejo k temu, da se zmasirajo, prekrvavijo, odstranijo vozli in zatrdline, tudi na globlje ležečih mišicah. Masaža globokih tkiv se večinoma izvaja na hrbtu.

Tehnike klasčne masaže

Tehnike klasične masaže so primerne za prekrvavitev telesa in sprostitev mišic ter uma. Uporablja se jih, kadar je potrebno telo zaradi preutrujenosti ali zategnjenosti predhodno dodobra segreti ali na predelih, kjer je potrebno biti nežnejši (npr. kapilare, poškodbe …) ali kadar je telo v optimalnem stanju in ne potrebuje drugih tehnik.

Dodatne tehnike

Ročna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža se pri nas izvaja kot samostojna storitev, po potrebi pa jo lahko vključimo v ARMONI masažo. Kombinira se jo tako, da predhodno izvedemo limfno drenažo na predelu, kjer zastaja voda in bomo tam izvajali armoni masažo.

Heat lotion terapija

Heat lottion terapija je terapija z kremo Heat LOTION znamke LR. Krema s svojim grelnim učinkom tako pred masažo segreje mišice in jih pripravi nanjo. Pri ARMONI masaži se uporabi takrat, kadar so mišice prezategnjene in vozli izjemno močni, telo pa ne prenese visoke bolečine.

Terapija z ventuzami

Terapijo z ventuzami se vključi, kadar so mišice prezategnjene ali je vozel izjemno močan in bi tako težko pripomogli do izboljšanja stanja le z manualno masažo. Ventuze so silikonske šalčke, ki z vakumom dvignejo kožo in podkožje, ter s tem sprožajo prekrvavitev pod njo.

Želite spoznavni termin?

DODATNA PONUDBA

Ročna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža je izjemno nežna tehnika, ki limfi (mezgi) pomaga hitreje teči po megovodih in iz telesa odvajati odpadne vode. Limfno drenažo lahko uporabljamo v lepotne ali medicinske namene. Pri nas jo izvajamo pri odravljanju celulita, hujšanju, dvigovanju imunskega sistema in pri odpravljanju edemov (ti nastanejo po lepotnih operacijah, lahko pa so mestrualni edemi, edemi zaradi nepravilnega delovanja limfnega sistema, vročine in podobno).

Energijsko čiščenje telesa

Energijsko čiščenje telesa pripomore k temu, da se iz telesa prečistijo zastale energije in energije, ki smo jih nabrali na svoji življenski poti. Čiščenje je priporočljivo, kadar čutite, da nimate energije, ste utrujeni, zaznavate neprijetne prisotnosti, imate občutek, da telesu primankuje energijskega polja in ko imate občutek, da si niste podobni.

Masaža v dvoje

Izvaja se klasična masaža, dolžina pa je odvisna od vaše želje. Je pa primerna za trenutke, ko si s partnerjem, prijateljico, mamo, teto, atijem oziroma s katero koli vam drago osebo, privoščite nekaj minut zase, za sprostitev in za zabavo.

Rezervacija spoznavnega termina

Želite sprostitev?

Cenik

ARMONI MASAŽA

Spoznavni termin: 39,00 €
Sestava individualnega plana: 15,00 €
Posvet: 12,00 €

30 minut: 29,00 €
45 minut: 39,00 €
60 minut: 49,00 €
75 minut: 55,00 €
90 minut: 65,00 €

DODATNA PONUDBA

Ročna limfna drenaža se obračunava po zgoraj navedenih cenah, glede na minute.
Masaža v dvoje: 78,00 €
Energijsko čiščenje telesa 45 minut: 65,00 €

Več kot priporočam! Tako za odpravo bolečin, kot tudi za sprostitev. Temeljita masaža, strokoven pristop in svetovanje. Profesionalne, ažurne in cenovno dostopne storitve.

Sandra Kos

Želim pohvaliti svojo maserko, saj mi nudi odlično terapevtsko masažo, pri kateri mi je odpravila bolečine v hrbtu, vratu in predvsem se je trudila, da mi olajša glavobole. Masaže so nekoliko v začetku boleče, ampak kasneje sam ugotoviš in čutiš spremembe, da delujejo, pomagajo in tudi zmanjšajo bolečino. 

M.M.

Roko na srce, Monika je mojstrica v odpravljanju bolečin v hrbtu. Ne zato, ker jo dobro poznam, ampak zato, ker je njena masaža res ena najboljših kar sem jih izkusila, zato hodim k njej.
Tisti, ki je še ne poznate, pojdite njej, vam res ne bo žal!

Kaja Lukač