Select Page

Mnenja strank

Kaj si o nas mislijo naše stranke.

Več kot priporočam! Tako za odpravo bolečin, kot tudi za sprostitev. Temeljita masaža, strokoven pristop in svetovanje. Profesionalne, ažurne in cenovno dostopne storitve.

Sandra Kos

ARMONI masaža je tista masaža, pri kateri telo dela in počiva hkrati. Sama imam precej težav z vozli na predelu vratu in zgornjega dela hrbta. Sicer sem aktivna in se redno ukvarjam z jogo, a ti vozli so me vedno omejevali pri gibanju in nikakor jih nisem zmogla odpraviti sama. Pri obiskovanju Monike in skozi njeno ARMONI masažo, pa je moje telo začelo okrevati in vozli se počasi, a vztrajno, manjšajo. Hkrati pa poskrbi tudi za um in dušo: skozi čvrste, a občutljive prijeme, se telo in možgani odpočijejo in iz masažne mize grem ne le z lažjim telesom, ampak z lažjo dušo in sproščenim umom.

Mateja

Roko na srce, Monika je mojstrica v odpravljanju bolečin v hrbtu. Ne zato, ker jo dobro poznam, ampak zato, ker je njena masaža res ena najboljših kar sem jih izkusila, zato hodim k njej.
Tisti, ki je še ne poznate, pojdite njej, vam res ne bo žal!

Kaja Lukač

Pred obiskom pri Armoni sem imela grozne bolečine v zgornjem delu hrbta-zategnjenost, bolečine v vratu, vozli. Druge masaže so pomagale le kratkoročno, delovale so zgolj relaksacijsko in antistresno, niso pa odpravile bolečin. Monika je oseba, ki ima poglobljeno znanje o človeškem telesu, delovanju mišic in takoj preuči stanje ter na podlagi tega naredi načrt masaž. Po parih obiskih je razlika občutna in bolečine so padle na minimum – Monika mi vedno znova razloži kako delujejo moje mišice in kaj je potrebno za dodatno izboljšanje. Njene roke resnično delajo čudeže, tako da priporočam iz srca-ne bo vam žal 🙂

K.R.

Monika se ti res posveti 😊 Gre za eno bolj mocnih, a zato tudi bolj ucinkovitih masaz👍 priporocam 👌

Sandra Auer