Ekipa

Smo skupnost žensk, ki delamo predano in s srcem. Medsebojna pomoč in timsko delo so nam v veselje.
Monika Smrtnik

Monika Smrtnik

ARMONI terapevtka

Moje ime je Monika. Po poklicu sem maserka. In strokovnjakinja za odpravo vozlov. In strokovnjakinja za pomoč pri odvajanju odvečne vode iz teles. In terapevtka. In osebna svetovalka. In dobra poslušalka.
Predvsem pa sem ženska, ki ima rada ljudi in bi jim rada pomagala kot najbolje vem in znam. Zame to pomeni masiranje.
Na moji masažni mizi se imajo ljudje priložnost sprostiti, odpraviti nadležne bolečine, se pogovoriti in si preprosto vzeti nekaj časa samo zase, kar pa počnemo premalokrat.

Moj navdih: “Ne čakaj na priložnost, ustvari si jo!”

Mateja Vodopivec

Mateja Vodopivec

Inštruktorica Pilatesa

Sem Mateja Vodopivec, oseba, ki se zaveda pomembnosti umskega in telesnega ravnovesja v življenju. Zato me veseli delo inštruktorice pilatesa, kajti s to vadbo ljudem, ki veliko sedijo ali imajo težave z nepravilno držo, pomagam do bolj gibljive hrbtenice, vzpostavitvi ravnovesje v telesu ter iskanju prave poti in ravnovesja v življenju. Ne glede na to, ali vadimo v skupini ali na individualnih treningih, vsak trenutek se potrudim, da se pilates vaje izvajajo pravilno, ker mi je pomembno, da dobiš nadzor nad svojim telesom in umom, kar pripelje do stabilnosti ter dobrega počutja.

Moj moto je: “Go with the flow”

Natalija Kotnik

Natalija Kotnik

Prehranska svetovalka in poznavalka LR kozmetike

Moje ime je Natalija, Natalija Kotnik. Prosti čas rada preživljam s svojo družino in zelo rada športam. Zelo rada delam tudi svoje delo. Rada delam z ljudmi, saj me izpopolnjujete. Najbolj všeč pa mi je, da lahko svoje znanje delim s tabo in ti pomagam. Vsak od nas rad zgleda lepo in želi bit lep. Vsak je lep – moje poslanstvo pa je, da to poudarim. Poskrbim za celovit pristop k tvojemu obrazu, pri čemer se spočijeta tako glava kot duša. Poleg pa še svetujem, kako si lahko s hrano pripomoreš k boljšemu počutju in zdravju.

Držim se splošnega načela: ”Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.”